Hundgrind Peugeot

Leveranstid: Ca 1-2 veckor.

från 595,00
Priserna är beräknade med moms 24%. Pris inklusive moms kan variera något i kundvagnen beroende på momssatsen i ditt land.
 Kulkukoira-hundgrind är tillverkad och designad i Finland. Hundgrinden är måttanpassad efter din bilmodell. Hundgrinden har två stora låsbara dörrar med nyckel. Med hjälp av dessa lätthanterliga dubbeldörrarna kan hunden tas bort från bilen säkert så att hunden inte kan rymma från bagageluckan. Bakluckan kan lämnas öppen i sommarens varma dagar och höstens blöta väder så att luften kan ordentligt cirkuleras i bilen.

 

Hundgrinden monteras i bilen helt utan påverkan på fordonet. Hundgrinden kan monteras och tas bort lätt och snabbt: hundgrinden bara spänns fast mellan golv och tak i bilen.

 

Som tillbehör finns mellanvägg av formplywood. Med en mellanvägg kan du göra bagageutrymmet till två separata utrymmen för hundarna. Här kan du beställa en mellanvägg till hundgrinden.

 

Välj din bilmodell i rullgardinsmenyn. Kontakta oss gärna om du inte hittar din bilmodell eller du har några andra frågor: info@kulkukoira.se. Fri textfält för ytterligare uppgifter finns i det sista steget i varukorgen.

 

Tillbehör

Produkt OBS Status Pris
Avdelare Avdelare
189,00 €
Visa information om tillbehör

Kunder som köpte denna produkt köpte också

Avdelare
189,00

Utforska även dessa kategorier: Hundgrindar, Peugeot